Gratis egelpakket van Oerrr

Gratis-Egelpakket-van-Oerrr

Het gaat niet goed met de egels in Nederland. Bestel nu gratis het OERRR egelpakket met onder andere een egelpoortje en veel handige tips. Bij de vraag ‘Wil je je (klein)kind meteen lid maken van OERRR?’ kan je kiezen voor Nee. Het is niet verplicht om bij te dragen aan de verzendkosten; selecteer ‘Nee, ik ontvang het egelpakket graag gratis’. Natuurmonumenten zou echter blij zijn met een vrijwillige bijdrage aan de verzendkosten.

Waarom een egelpakket?

Het gaat niet goed met de egels in Nederland. In de afgelopen tien jaar is de helft van alle egels verdwenen. Ze hebben steeds minder ruimte om te leven en te overleven. Als deze trend zich voortzet, zullen er straks geen egels meer zijn. Dat mogen we niet laten gebeuren!

Egels zijn nu dringend op zoek naar een geschikte plek om hun jongen groot te brengen. Laten we samen met OERRR van onze tuin weer een fijne verblijfplaats voor de egel maken, bijvoorbeeld door het aanleggen van een egelsnelweg of het bouwen van een egelhotel. Met de handige tips uit het actiepakket maak je jouw tuin egelvriendelijk. Wie weet heb je binnenkort wel een egelgezin als buren.

Kom in actie en maak van je tuin een thuis voor de egel. Vraag nu gratis je egelpakket aan, inclusief een egelpoortje en boordevol nuttige tips. Bovendien maak je kans op een egelhuis!

Wat is OERRR?

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat kinderen inspireert om de natuur in te trekken. Ze beleven de mooiste avonturen en ontdekken hoe ze de natuur en dieren kunnen helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *