Gratis Ella’s Kitchen Startpakket

Gratis-Ella's-Kitchen-Startpakket

Word lid van de Ella’s Kitchen Kleine Foodies Club en ontvang het Ella’s Kitchen Startpakket, inclusief gratis 6 mijlpaalkaarten om bijzondere Foodie-momenten vast te leggen wanneer je kleintje nieuwe smaken ontdekt. Houd de kaart voor je kleintje, maak een foto en bewaar het speciale moment. Ontvang tevens recepten en handige tips + trucs over hoe je jouw kleintje kunt laten opgroeien met gezonde eetgewoontes.  Is je kleintje jonger dan 1 jaar? Dan krijg je ook gratis een speen.

Wat is Ella’s Kitchen?

Bij Ella’s Kitchen begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk het is dat opgroeiende kleintjes leren genieten van goed eten! Daarom bieden ze niet alleen smakelijk voedsel aan, maar ook leuke activiteiten, heerlijke recepten, deskundige tips en nog veel meer – alles wat helpt om kleintjes met plezier te laten eten.

Voedsel voor de zintuigen van kleintjes

Het onderzoek wijst uit dat baby’s die eten ontdekken met al hun zintuigen, een grotere kans hebben om op te groeien als gelukkige kleine eters! Ontdek hoe zintuigspelletjes kleintjes kunnen helpen om van goed eten te gaan houden.

Gezellig aan tafel

Bij de ontwikkeling van de smulvoeding zorgen ze er altijd voor dat het precies goed is voor kleine buikjes. Ze gebruiken alleen de beste kwaliteit, ethisch verantwoorde en duurzame ingrediënten. Maar dat is niet alles! Ze hebben nog veel meer handige hulpmiddelen om ouders en kleintjes te ondersteunen bij het eetavontuur.

Het verhaal van Ella’s Kitchen

Het is alweer even geleden, in 2006, dat Ella’s papa begon met het maken van heerlijke babyvoeding aan de keukentafel. Hij vond de babyvoeding die destijds te koop was maar saai. Aan Ella en haar broer Paddy beloofde hij alleen maar gezonde, lekkere en leuke voeding te maken, boordevol met de beste ingrediënten voor kleine buikjes. Dat is hun missie!

De Experts van Ella’s Kitchen

Ella’s Kitchen werkt nauw samen met een groot aantal deskundigen om ervoor te zorgen dat hun smulvoeding het beste is voor kleine buikjes!

Met elke hap goede dingen doen

Met elke heerlijke hap Ella’s Kitchen helpt jouw kleintje om goede dingen te doen en de wereld te beschermen voor toekomstige generaties.

De Kleine Foodies Club

Welkom bij de Kleine Foodies Club van Ella’s Kitchen! Als lid sturen ze je graag een gratis startpakket met e-mails boordevol tips van hun Kleine Foodie-experts en mijlpaalkaarten om de speciale foodiemomenten vast te leggen. Word vandaag nog lid en ontdek de wereld van goed eten voor jouw kleintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *