Gratis LEGO® Life Magazine (4x per jaar)

Gratis-Lego-Magazine

Op de LEGO website kan je gratis het LEGO® Life Magazine aanvragen. Het magazine wordt 4x per jaar per post gestuurd en is voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud. Het staat boordevol strips, activiteiten, puzzels, posters en nog veel meer. Via de LEGO website kan je kikken op ‘Aanmelden’ of ‘Inschrijven’ om je gratis magazine aan te vragen. Als je al een LEGO account hebt, dan kun je inloggen. Anders kun je tijdens het bestellen gratis een account aanmaken.

Wat is LEGO® Life Magazine?

LEGO® Life Magazine is een opwindend en educatief tijdschrift dat speciaal is ontworpen voor jonge bouwers en LEGO-liefhebbers. Dit kleurrijke magazine brengt de magie van LEGO tot leven met boeiende verhalen, uitdagende bouwprojecten en allerlei leuke activiteiten.

Wat kun je verwachten?

1. Inspirerende Bouwideeën

Ontdek nieuwe manieren om te bouwen en je creativiteit te uiten met inspirerende bouwideeën. Of je nu een beginnende bouwer bent of al meer ervaring hebt, LEGO® Life Magazine biedt boeiende projecten voor alle niveaus.

2. Exclusieve Strips en Verhalen

Duik in de avontuurlijke wereld van LEGO met exclusieve strips en verhalen. Volg de personages op hun reis en laat je inspireren door hun bouwuitdagingen en prestaties.

3. Tips en Trucs van Meesterbouwers

Leer van de besten met handige tips en trucs van meesterbouwers. Ontdek nieuwe technieken en verbeter je bouwvaardigheden met nuttige inzichten die worden gedeeld door ervaren LEGO-bouwers.

4. Wedstrijden en Prijzen

Doe mee aan leuke wedstrijden en maak kans op geweldige prijzen. LEGO® Life Magazine brengt niet alleen plezier in het bouwen, maar beloont ook creativiteit en inzet.

5. Bouw Je Eigen Avontuur

Laat je verbeelding de vrije loop met activiteiten zoals het bouwen van je eigen avontuur. Ontwerp je eigen LEGO-creaties en deel ze met de gemeenschap van enthousiaste bouwers.

Waarom gratis LEGO® Life Magazine aanvragen?

LEGO® Life Magazine is de ultieme bron voor jonge geesten die dol zijn op bouwen en spelen met LEGO-stenen. Het biedt een unieke combinatie van verhalen, bouwideeën en educatieve inhoud die de creativiteit van kinderen stimuleert en hun liefde voor bouwen verdiept.

Ontdek het plezier van bouwen met LEGO® Life Magazine en laat de creatieve avonturen beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *