Gratis meespelen met De Nationale Thuisbingo

Iedere woensdag om 15:00 heb je de kans om gratis deel te nemen aan De Nationale ThuisBingo. Elke live-uitzending duurt ongeveer 1 uur en er worden minstens 3 rondes gespeeld. Hoewel deze Bingo is bedoeld voor senioren, is iedereen van 18 jaar of ouder welkom om mee te doen. Er zijn leuke kleine prijzen te winnen.

Wat is De Nationale Thuisbingo?

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier om je middag door te brengen? De Nationale ThuisBingo biedt gratis online bingo voor iedereen met een computer, laptop of tablet. Hier is hoe je mee kunt doen:

  1. Ga naar www.denationalethuisbingo.nl
  2. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in.
  3. Bevestig je registratie via de e-mail die je ontvangt. Let op: check ook je spam-folder als je de e-mail niet meteen ziet.

Vanaf ongeveer 14:45 uur kun je online de live-uitzending bekijken, die om 15:00 uur begint. Tijdens de uitzending zie je rechts op het scherm je bingokaart en links een videoscherm. Druk op het pijltje in het videoscherm om de uitzending te starten.

Als een getal wordt genoemd dat op jouw kaart staat, klik dan op dat getal met je muis (op de computer) of met je vinger (op de tablet). Heb je bingo? Druk dan onder je bingokaart op de knop ‘Ik heb bingo!’

Spelregels:

  • Elke uitzending duurt ongeveer 1 uur en omvat 5 rondes.
  • Elke ronde begint met een getallenronde. Klik de getallen aan op de speelkaart op je scherm.
  • Je hebt bingo als je een compleet horizontaal, verticaal of diagonaal rijtje hebt. Meld je volle rijtje met de knop ‘Ik heb Bingo’.
  • Je hoeft niet de eerste te zijn; met een goed rijtje heb je altijd prijs.
  • Voor elke nieuwe ronde krijg je een nieuwe bingokaart op je scherm.

Vaak belt de presentator een paar winnaars op om ze te feliciteren. De gewonnen prijsjes worden binnen 3 weken verstuurd.

Veel bingo-plezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *