Gratis proefnummer KidsGea Jeugdsblad

Gratis-Proefnummer-Kidsgea-Magazine

Ontvang kosteloos een exemplaar van het tijdschrift ‘KidsGea‘. Dit jeugdblad, uitgegeven door It Fryske Gea, zit boordevol boeiende activiteiten en interessante feitjes voor avontuurlijke kinderen. Het is speciaal bedoeld voor stoere kinderen van 7 tot 11 jaar die alles willen ontdekken. Stichting It Fryske Gea zet zich in voor de bescherming, het behoud en de ontwikkeling van natuur, landschap en cultureel erfgoed in Friesland.

Wat is It Fryske Gea?

It Fryske Gea is een Nederlandse stichting die zich inzet voor de bescherming, het behoud en de ontwikkeling van natuur, landschap en cultureel erfgoed in de provincie Friesland. De naam “It Fryske Gea” betekent letterlijk “Het Friese Landschap” in het Fries. De organisatie heeft als doel het waarborgen van de natuurlijke schoonheid en biodiversiteit van Friesland, evenals het behouden van waardevolle landschappen en cultureel erfgoed.

It Fryske Gea beheert natuurgebieden, waaronder bossen, heidevelden, wetlands en andere ecologisch belangrijke gebieden. Daarnaast organiseert de stichting educatieve programma’s, evenementen en publicaties om het bewustzijn over natuur en milieu te vergroten. De inzet van It Fryske Gea draagt bij aan het behoud van de natuurlijke rijkdommen van Friesland en het stimuleren van duurzaamheid in de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *