La Roche-Posay nachtcrème met anti-age: verjong je huid tijdens de nacht

La-Roche-Posay-Nachtcrème-Anti-Age-

Ik ben nooit een ‘nachtcrème’-persoon geweest. Slecht, ik weet het, maar met een gevoelige huid is het al moeilijk genoeg om een vochtinbrengende crème te vinden waar mijn gevoelige huid goed op reageert,. En dus als er een nieuw product op het toneel verschijnt, heb ik de neiging te denken ‘leuk voor iemand met een normale huid’. En toch was er iets aan de La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Nachtcrème dat zei: “Ik ben niet zoals andere nachcremes.” Daarom deel ik in deze review mijn ervaringen met deze La Roche-Posay nachtcrème met anti-age eigenschappen. Hij is voor €24,18 bij bol.com verkrijgbaar.

La Roche-Posay nachtcrème anti-age

Voordelen van La Roche-Posay Nachtcrème Anti-Age

De merknaam La Roche-Posay fungeert voor mij altijd als een gigantische groene vlag. Het was een van de eerste gevoeligheidsvriendelijke merken waarvan ik leerde dat ik ze kon vertrouwen, en daarom neem ik hun producten altijd extra serieus. Als dit geliefde merk mij zou vertellen dat zelfs ik, met mijn reactieve huid, een nachtcrème nodig had, dan had ik dat misschien ook al eerder gedaan.

Het andere verleidelijke deel was hoe duidelijk het merk liet weten voor wie de La Roche-Posay Toleriane Dermallergo lijn bedoeld was: droge, gevoelige huidtypes. Mij! Ik veranderde praktisch in de ‘met de hand opgeheven emoji’ terwijl ik de achterkant van de fles las.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de La Roche-Posay Nachtcrème Anti-Age elke avond aan op een schone, droge huid. Masseer zachtjes in met opwaartse bewegingen om de opname te bevorderen. Vermijd direct contact met de ogen.

Mijn ervaringen met La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Nachtcreme

Eén pompje van de formule en ik voelde me behoorlijk positief. Het is een lichtgewicht gel-crème die aanvoelt als zijde op de huid. Het werkte verkoelend, kalmerend en vol vocht, je zou je huid het goedje bijna kunnen horen opdrinken.

Zoals alle gevoeligheidsproducten van La Roche-Posay ruikt het fris en schoon, wat altijd op prijs wordt gesteld. Het laat een licht glowy effect achter op de huid, maar trekt vrijwel onmiddellijk in en laat geen vettig residu achter. Dus ja, zelfs je zijden kussenslopen zijn veilig.

Wat de plek in mijn routine betreft, ik heb het over de hele linie simpel gehouden: ik reinigde mijn huid onder de douche en ging daarna door met de La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Nachtcrème, waarbij ik een dunne laag over mijn hele gezicht en hals aanbracht. Het was een fluitje van een cent om aan mijn routine toe te voegen, omdat er geen aanpassingen nodig waren behalve het simpelweg aanbrengen en inmasseren. Ik vind het ook geweldig dat het een pompflesje is en geen potje. Het is niet alleen veel hygiënischer, maar er komt ook elke keer de perfecte hoeveelheid product uit. Eén pompje en ik ben klaar voor de komende nacht.

Ik was blij om te zien dat de instructies specifiek adviseerden om het ook op de ogen en nek aan te brengen. Mijn nek is het gebied dat het meest vatbaar is voor jeuk en irritatie, dus alle hulp die ik daar kan krijgen is een zegen. En een product dat eigenlijk geschikt is om rond de ogen te worden aangebracht, is er een dat niet irriteert. Twee extra punten in de ‘win’-kolom.

Het heeft de ‘first try’-test met vlag en wimpel doorstaan. Iedereen met een gevoelige huid is altijd zeer alert als hij een nieuwe formule proeft. Deze formule veroorzaakte geen stress. Nadat ik mijn huid ongeveer een uur na het aanbrengen in de gaten had gehouden, voelde het nog steeds kalm aan, en dus viel ik in alle rust in slaap. En in de ochtend? Helemaal geen problemen! Mijn gezicht voelde na één nacht zelfs al iets minder trekkerig aan.

Ik zou zeggen dat ik een week later de grootste verandering begon op te merken – ik werd wakker met veel minder roodheid, en zag eruit alsof ik misschien een lichte wandeling had gemaakt in plaats van een marathon te hebben gelopen zoals ik gewoonlijk doe in de ochtend. Blijkbaar is slapen hard werken voor de gevoelige huid.

La Roche-Posay nachtcrème anti-age

Conclusie

Naast de algemene vermindering van de roodheid (die bleef verbeteren met mijn nachtelijke toepassingen) merkte ik ook verschillen als het gaat om uitdroging en strakheid. Dus ik zou zeggen dat er bij consistent gebruik voortdurende verbetering kan worden verwacht. De Toleriane Dermallergo Overnight Moisturizer heeft me geholpen een rol in mijn routine te vervullen waarvoor ik was gestopt met zoeken, en ik ben zo blij dat ik een waardig product heb gevonden.

Alles bij elkaar is dit de beste La Roche-Posay nachtcrème met anti-age wat ik iedereen met een droge en gevoelige huid aan kan raden. Dit is een fenomenale formule om te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *