Top 3 beste draagbare oplader en powerbank in 2024

Beste-powerbank-2024

Omdat de levensduur van de batterij onvermijdelijk afneemt als u buiten bent, heeft u een betrouwbare draagbare oplader nodig om uw elektronica aan de gang te houden. Als u er geen heeft, kan dit buitengewoon lastig blijken te zijn. We hebben deze top 3 beste draagbare oplader en beste powerbank in 2024 gerangschikt in volgorde van wat we zouden kopen, met shoutouts voor de beste draagbare oplader, onze favoriete compacte oplader en de beste draagbare oplader voor USB-C.

We hebben een batterijtest (woordspeling bedoeld) uitgevoerd op enkele van de beste en hoogst gewaardeerde draagbare opladers op de markt. Daartoe hebben we gebruik gemaakt van zowel grote merken als populaire concurrenten. Bij onze tests kijken we hoe snel apparaten opladen en hoeveel volle telefoonopladers elke powerbank kan opslaan. Hoewel deze specifieke draagbare opladers regelmatig op bestsellerlijsten verschijnen, zijn ze allemaal op een aantal belangrijke manieren verschillend.

Top 3 beste powerbank in 2024

DE BESTE DRAAGBARE OPLADER IN HET ALGEMEEN:

1. NIU 10000 mAh Draagbare Oplader

beste powerbank 2024

Prijs: €19,99

SPECIFICATIES

 • Capaciteit: 10.000 mAh
 • Uitgangspoorten: 2x USB-A
 • Ingangspoorten: 1x microUSB, 1x USB-C
 • Gewicht: 6,9 gram
 • Afmetingen: 5,2 x 2,7 x 0,5 inch

REDENEN OM TE KOPEN

 • Snel opladen op korte termijn
 • Dubbele USB-A-poorten
 • 3 jaar garantie

REDENEN OM TE VERMIJDEN

 • Niet de snelste tot een volledige lading

Een schokkende verrassing: Anker (de typische vaandeldrager) verliest van INIU’s 10.000 mAh-oplader. Deze steen is een van de beste draagbare opladers. Niet alleen stonden de oplaadtijden en -snelheden bovenaan de grafiek, maar hij heeft ook 2 USB-A-uitvoerpoorten naar de enkele USB-A-oplaadpoort van de Anker PowerCore Slim 10000. En aangezien die tweede poort het verschil kan zijn tussen het voeden van een secundair apparaat terwijl je je telefoon oplaadt (of het helpen van een vriend wanneer hij die nodig heeft), geven we de INIU de algemene knipoog.

Voor een merk waar we niet zo bekend mee zijn, hield deze INIU-oplader zich staande in 15 minuten en 1 uur getimed opladen (op 22%, 78%), met tijden die binnen 1-2 procentpunten vóór waren op die van de PowerCore Slim keer. Slechts één keer slaagde het er niet in om de Anker te verslaan door een volledige telefoon te vullen, met een tijd van 2 uur, vier minuten achter de Anker. Beide opladers vulden ongeveer 2,2-2,25 iPhone 12s bij, dus het is praktisch gelijkspel. INIU heeft ook een langere garantie: het driejarenplan is twee keer zo lang als het 18-maandenvenster van Anker.

Deze oplader is door meer dan 45.000 klanten op Amazon beoordeeld als beste powerbank voor 2024 en heeft een beoordeling van 4,5 van de 5 sterren gekregen. Een recensent die het 5 sterren gaf, zei:

“Ik ben dol op deze draagbare oplader! Ik dacht niet dat dit een goed idee zou zijn, want normaal gesproken gaan je draagbare opladers leeg na de eerste oplaadbeurt. Ik heb mijn telefoon meer dan vier keer opgeladen en heb hem niet hoeven opladen! is inclusief het wekenlang in mijn tas laten zitten totdat ik het weer nodig heb. Het zal niet teleurstellen! Ik vind het geweldig!”

DE BESTE DRAAGBARE OPLADER VAN ANKER:

2. Anker PowerCore Slim 10000

beste powerbank 2024

Prijs: €34,99

SPECIFICATIES

 • Capaciteit: 20100 mAh
 • Uitgangspoorten: 1x USB-A
 • Invoerpoorten: 1x microUSB
 • Gewicht: 12,6 gram
 • Afmetingen: 6,6 x 2,4 x 0,9 inch

REDENEN OM TE KOPEN

 • Veel kracht
 • Snelle oplaadtijden

REDENEN OM TE VERMIJDEN

 • Slechts één USB-A-uitgang

Onze nummer 2 keuze (nog steeds een van de beste draagbare opladers) is de Anker PowerCore Slim 10000, die iets zwaarder is dan het INIU 10000-pakket (7,3 ounces tot 6,9 ounces). Maar het zou het bovenste slot hebben ingenomen als het die tweede USB-A-uitvoerpoort had gehad. Dat komt omdat de oplaadtijden zo dicht bij die van de INIU-steen lagen (21% in 15 minuten, 76% in een uur) en de totale tijd om een ​​iPhone 12 te vullen 4 minuten korter was, namelijk 1 uur en 56 minuten.

Maar het ligt zo dicht bij de INIU dat we het moeten behouden als de #2-gerangschikte draagbare oplader. Deze stenen liggen zo dichtbij dat ze praktisch binnen de foutmarges liggen bij het testen. Als u slechts één apparaat tegelijk hoeft op te laden en de verkoopprijzen de Slim 10000 veel goedkoper maken dan de INIU, ga ervoor.

Dit product is door ruim 70.000 klanten op Amazon beoordeeld en heeft een beoordeling van 4,7 van de 5 sterren gekregen. Een recensent die het met 5 sterren beoordeelde, zei:

“Ik houd van de solide en gestroomlijnde constructie. Past gemakkelijk in mijn zak. Het allerbelangrijkste: hij werkt! Snel opladen, voldoende capaciteit om mijn telefoon meerdere keren gedurende meerdere dagen op te laden, en is bestand tegen veel gevallen waarin ik hem laat vallen en het snoer er onhandig en per ongeluk uit ruk .”

BESTE DRAAGBARE OPLADER VOOR USB-C

3. INIU 20W 20000 mAh Powerbank

beste powerbank 2024

Prijs: €34,99

SPECIFICATIES

 • Capaciteit: 20.000 mAh
 • Uitgangspoorten: 2x USB-A, 1x USB-C
 • Invoerpoorten: 1x USB-C
 • Gewicht: 12,6 gram
 • Afmetingen: 6,4 x 3,8 x 1,8 inch

REDENEN OM TE KOPEN

 • USB-C in en uit
 • Snelste oplaadtijd van 1 uur

REDENEN OM TE VERMIJDEN

 • Aan de zwaardere kant

USB-C is niet langer de poort van de toekomst, het is de poort van de dag. En hoewel de 20 watt-steen van INIU een beetje zwaar is (de op een na zwaarste op deze lijst), maakt de dubbelfunctionele USB-C-poort hem tot een duidelijke favoriet voor een van de beste draagbare opladers voor degenen die opladen met de omkeerbare poort. Zo kun je hem én andere apparaten opladen met dezelfde USB-C kabels en heb je ook nog twee andere USB-A poorten om andere apparaten op te laden.

Bovendien leverde het de beste prestaties in de oplaadperiode van 1 uur, waardoor onze dode iPhone 12 tot 81% van zijn lading kwam. En de tijd van 1 uur en 57 minuten om die iPhone volledig op te laden is de op één na beste van het pakket, slechts een minuut verwijderd van de PowerCore Slim 10000. De hoge capaciteit van 20.000 mAh betekende ook dat hij een iPhone van brandstof kon voorzien. meer dan de meeste van deze opladers, met 4,78 iPhone 12-navullingen.

Dit product is door bijna 20.500 klanten op Amazon beoordeeld en kreeg 4,6 van de 5 sterren. Een recensent die het apparaat met 5 sterren beoordeelde, zei: “Gedurende 5 dagen op vakantie heb ik dit gebruikt om mijn telefoon en GoPro op te laden, en de batterij had nog steeds 44% van zijn levensduur!”

Hoe je de beste powerbank in 2024 kiest

De juiste capaciteit van de oplader vinden: Vaak zie je een getal van vier tot vijf cijfers, gevolgd door de letters mAh, en dat is je eerste grote indicatie van hoeveel deze oplader geschikt voor je is. Als je je telefoon en andere gadgets voortdurend bijtankt, ga dan voor minimaal 10.000 mAh. Voeg voor elk extra apparaat dat je oplaadt minimaal 5.000 toe aan de mAh-waarde die je zoekt. Wilt u gewoon voorkomen dat uw apparaat ‘s avonds laat op 0 komt? Met iets onder de 5.000 mAh zit je goed, op voorwaarde dat je eraan denkt het vaak op te laden.

Wees een havenautoriteit: als je je apparaten voor altijd vasthoudt en niet al weet wat een USB-C-poort is, kan je waarschijnlijk gewoon krijgen wat bij uw prijs past. Maar als jij het soort bent dat sneller wil opladen, zoek dan naar een steen met PD in zijn naam. De beste draagbare opladers, althans voor mijn geld, laden apparaten het snelst op en gebruiken de Power Delivery (PD)-standaard. Bovendien zorgen hun USB-C-poorten ervoor dat u deze powerbanks kunt bijtanken met dezelfde snoeren die worden gebruikt om moderne laptops op te laden.

Hoe we de beste powerbank voor 2024 kiezen

Je wilt een de beste powerbank in 2024, dus hebben wij grondig getest. Met timers in de hand bleven we een iPhone 12 leeg laten lopen en vervolgens timeden we hoeveel tijd het kostte voordat elke powerbank die telefoons bijtankte. Onderweg hebben we gekeken hoeveel van die iPhone 12 (dezelfde) na 15 en 60 minuten was bijgetankt. We hebben die iPhone de hele tijd op 100% helderheid gehouden.

Bij onze rangschikking werd ook rekening gehouden met de draagbaarheid en het ontwerp van elk model, aangezien vooral kleine en zakvriendelijke opladers fysiek niet zoveel mAh aan batterijvermogen kunnen opslaan als hun grotere broers. Op dezelfde manier geldt dat hoe kleiner een oplader is, des te kleiner de kans is dat deze meer dan twee poorten heeft (één voor het verkrijgen van lading, de andere voor het leveren van stroom).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *