Top 5 beste dupe van de Dyson Airwrap voor een betaalbare prijs

beste-dupe-van-Dyson-Airwrap

De Dyson Airwrap heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we ons haar stylen en biedt een veelzijdige en hightech oplossing om thuis een salonkwaliteitlook te creëren. Het premiumprijskaartje ligt echter mogelijk niet binnen ieders budget. Gelukkig zijn er verschillende betaalbare alternatieven die vergelijkbare resultaten beloven zonder een gat in je zak te branden. In dit artikel verkennen we de top 5 beste dupe voor de Dyson Airwrap die uitstekende prestaties en veelzijdigheid bieden tegen een fractie van de kosten.

Top 5 Dyson Airwrap dupes

1. Shark Flexstyle

beste dupe Dyson Airwrap
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bol.com_-3.jpg

Prijs: €259

Er is maar één Dyson Airwrap-concurrent die vergelijkbare resultaten biedt, en dat is de Shark Flexstyle. De overeenkomsten tussen de Airwrap en de FlexStyle gaan veel verder dan het feit dat het allebei hoogwaardige, futuristisch ogende haartools zijn. Om te beginnen zijn dit de enige apparaten in hun soort die gebruik maken van een aerodynamisch fenomeen dat het Coanda-effect wordt genoemd. Dit creëert een draaiende draaikolk van warme lucht die het haar aantrekt en automatisch rond de ton wikkelt, waardoor het zachtjes droogt en volume toevoegt. Ze zijn ook uitgerust met temperatuurreguleringstechnologie om schade door hitte te minimaliseren, en bevatten verwisselbare opzetstukken voor een reeks verschillende haartypes en texturen. Een groot verschil is echter dat de Shark Flexstyle €259 te koop is, een vele malen lagere prijs dan de Dyson. 

Na een aantal maanden met beide tools te hebben gewerkt, is 123Koopgids.nl van mening dat de algehele waarde ervan het voor de meeste kopers de betere keuze maakt. Het is moeilijk om een ​​reden voor te stellen waarom je voor de Airwrap zou kiezen, tenzij je grote aankopen doet omwille van grote aankopen, of als je bijzonder loyaal bent aan Dyson.

2. Revlon One-Step Volume- en droogborstel

beste dupe Dyson Airwrap

Prijs: €47,50

De Revlon One-Step is enorm populair geworden vanwege zijn innovatieve ontwerp dat een föhn en styler in één combineert. Net als de Dyson Airwrap maakt het gebruik van geavanceerde technologie voor een gladde en volumineuze afwerking. Met zijn unieke ovale borstelontwerp en meerdere warmte-instellingen kunnen gebruikers verschillende stijlen bereiken, van steil steil haar tot veerkrachtige krullen. De Revlon One-Step is een budgetvriendelijk alternatief dat het stylingproces vereenvoudigt, waardoor het een favoriet is onder mensen die op zoek zijn naar een betaalbare maar effectieve dupe.

3. GHD Rise Hot Brush

beste dupe Dyson Airwrap

Prijs: €225,48

De in Londen gevestigde fabrikant van haartools GHD (wat staat voor “Good Hair Day”) is vooral bekend om zijn Platinum+ Styler, een bekroonde stijltang. Maar het verdient ook punten voor de Rise, een stellaire thermische borstel uit 2020 met een vat van 1,25 inch en korte nylon borstelharen die niet trekken of kroezen veroorzaken. Het is geen Airwrap-dupe in termen van het kunnen stylen tijdens het drogen, omdat het moet worden gebruikt op reeds droog haar, maar het kan moeiteloos en stil een gelijkwaardige, salon-concurrerende vorm en body produceren zonder extreme schade.

De Rise is Airwrappian omdat hij wordt geleverd met automatische warmteregulatietechnologie, hoewel hij constant 365 graden blijft. De website van GHD beschouwt dit als “de optimale temperatuur voor het stylen van elk haartype”. Een hittebeschermer zou echter waarschijnlijk geen kwaad kunnen.

4. Remington Pearl Pro Krultang

beste dupe Dyson Airwrap

Prijs: €35,00

Remington staat bekend om het produceren van hoogwaardige haartools tegen betaalbare prijzen, en de Pearl Pro kultang is daarop geen uitzondering. Deze tang maakt gebruik van parelkeramische technologie om gladde, salonwaardige krullen te creëren. Met een breed temperatuurbereik en een strak ontwerp is de Remington Pro Pearl een betrouwbare dupe voor de Dyson Airwrap, vooral voor degenen die prioriteit geven aan budgetvriendelijke opties zonder concessies te doen aan de prestaties.

5. BaByliss Air Style 1000 Föhnborstel

beste dupe Dyson Airwrap

Prijs: €46,99

Met vier hulpstukken is dit niet alleen een van de overeenkomsten die het dichtst bij de Dyson komt, maar het is ook een voordelige optie. Het nadeel? Het is een stuk luider dan de Airwrap. Het beschikt ook niet over het Coanda-effect: waar de Airwrap het haar voor je rond de krultang trekt, werkt de Babyliss Airstyle als een traditioneel föhnapparaat, wat betekent dat je het haar zelf om de krulcilinder moet wikkelen. 

Babyliss adviseert dat het haar 80 procent droog is voordat het gaat stylen. Het is tijdrovender dan een alles-in-één zoals de Revlon One-Step Volumiser, die nat wordt gestyled. Maar hij wordt wel geleverd met een droogmondstuk, dus je hebt alles wat je nodig hebt om het haar van soppend tot glad te maken. De opzetstukken klikken gemakkelijk in en uit de basis en worden heet tijdens het stylen, dus de hittebestendige handschoen bleek erg handig bij het gebruik. 

Over het algemeen heeft de BaByliss Air Style 1000 Föhnborstel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is lichtgewicht en eenvoudig genoeg om te gebruiken.

Conclusie

Hoewel de Dyson Airwrap ongetwijfeld een geavanceerd hulpmiddel voor haarstyling is, zijn er betaalbare alternatieven die indrukwekkende resultaten bieden zonder veel geld uit te geven. De Shark Flexstyle, Revlon One-Step, Remington Pro Pearl, GHD Rise Hot Brush en de BaByliss Air Style 1000 horen allemaal thuis in deze lijst met de beste dupe van Dyson Airwrap die tegemoet komen aan verschillende stylingvoorkeuren. Met deze budgetvriendelijke opties kunt u genieten van haarstyling van salonkwaliteit zonder concessies te doen aan de prestaties of veelzijdigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *